Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Christian Louboutin







Ο Christian Louboutin βρέθηκε στο Μουσείο Design του Λονδίνου, για την έκθεση με θέμα τα 20 χρόνια του οίκου του, όπου μίλησε στο περιοδικό Grazia εφ' όλης της ύλης.


O Mr red σόλες μας μιλά για τα πάντα και σαν τρελοί θέλουμε να τα μάθουμε!


Για τις αγαπημένες του πελάτισσες:
«Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους- survivors να φοράνε τα παπούτσια μου. Με εντυπωσιάζουν οι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να "ζωντανεύουν" μέσα από τις στάχτες τους».Που σχεδιάζει τα παπούτσια του;
«Σχεδιάζω κυριολεκτικά συνέχεια. Το να φτιάχνεις μία συλλογή είναι σαν να δημιουργείς μία οικογένεια, πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία 


μέσα σου. Συνήθως απομονώνομαι- πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για να το κάνω, οπότε αφήνω το Παρίσι, και πηγαίνω κάπου όπου δεν υπάρχουν τηλέφωνα».


Για τις κόκκινες σόλες:
«Ακόμα και αν δεν σου αρέσουν τα χρώματα, πάντα έχεις κάτι κόκκινο στην γκαρνταρόμπα σου. Σε όλους τους ανθρώπους που δεν συμπαθούν τα χρώματα, το κόκκινο είναι σημάδι μίας συγκεκριμένης κουλτούρας. Έχει διαφορετική σημειολογία, η οποία ποτέ δεν είναι κακή».


Για το πάθος με την δουλειά του:
«Ξεκίνησα την περιπέτειά μου πριν είκοσι χρόνια, με τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό που θα μπορούσα να έχω! Δύο δεκαετίες αργότερα, εξακολουθώ να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο, με τον ίδιο ενθουσιασμό, και να συνεργάζομαι με ανθρώπους που μοιράζονται αυτά τα συναισθήματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που προσπαθώ να δείξω είναι ότι μπορεί να περνάς πολύ καλά, κάνοντας αυτό που σου αρέσει».


Για την επιτυχία στον χώρο της μόδας:
«Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και σε αυτό που κάνεις. Να έχεις επιμονή και αυθεντικότητα».



That's all folks xoxo GBM
















Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.


2 Responses So Far:

boo's stylish secrets είπε...

YPEROXES GOBESS!!! LATREVW LOUBOUTIN!!!!<3

boo's stylish secrets είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.