Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Βελούδο ή Βελουτέ?

     






















Κι όμως ξέρω είμαι απαράδεκτος, σας άφησα τόσο καιρό και disappear. Γύρισα και είμαι έτοιμος να εξολοθρεύσουμε το νέο fashion attitude με όνομα Juicy-->ή αλλιώς ΒΕΛΟΥΤΈ ΦΟΡΜΕΣ. Πραγματικά αυτός ο τύπος φόρμας είναι ανεκδιήγητος. Μου θυμίζει 50αρες με botox και lifting που βλέπουμε στις ταινίες (εκδίκηση της ξανθιάς, mean girls ..κλπ κλπ)η οποίες είναι χαζογκόμενες και wanna be for ever young! Κορίτσια γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας  και βασικά Γιατί μας μισείτε? Ok όσο τις παρατηρώ και με παρότρινση φίλων μου καλές τις λες, συνηθίζει το μάτι αλλά ΠΩΣ? ΓΙΑΤΙ?


Βρήκα την λύση !!
 
Από δω και κάτω θα σας εκθέσω πώς ξεκίνησε όλη αυτή η τραγωδία συντονίζουμε ματάκια και.....

Επιτέλους, έφτασε η ώρα όπου οι αθλητικές φόρμες «αποποινικοποιούνται»! Αυτή η ώρα, όπου όλες οι γυναίκες μπορούν να ντυθούν αθλητικά και να παραμείνουν θηλυκές και ελκυστικές. Βάλτε στην άκρη λοιπόν τις δωδεκάποντες γόβες, τις pencil φούστες και ορμίστε στα μαγαζιά με αθλητικά είδη.(μέχρι εδώ καλά right?) Τι; Δεν πείθεστε; Αν σας πληροφορήσουμε ότι μέχρι και η Victoria Beckham απαρνήθηκε τις πανύψηλες Christian Louboutin και Balmain γόβες της (μετά από παραίνεση γιατρού, αφού φυσικά είναι ένα βήμα πριν το χειρουργικό κρεβάτι, έχοντας αποκτήσει τεράστιους κάλους και πρόβλημα με το κότσι της) θα σας πείσουμε; 
(Ξεκίνησε ο παραλογισμός άντε να δούμε παρακάτω).

 Ναι λοιπόν, από την Paris Hilton με τις σεταρισμένες βελουτέ φούξια και τιρκουάζ Juicy φόρμες της,(αυτή φταίει για όλα grrrr) την Sarah Jessica Parker όπου στα backstage της ταινίας «Sex and the City 2» κυκλοφορεί κι εκείνη με τις φόρμες της, φυσικά συνδυασμένες με τις αγαπημένες της UGG μπότες. 

Tην Lindsay Lohan, όπου κυκλοφορεί στους δρόμους με φόρμες, φούτερ, κολάν και αθλητικά κασκέτα ή σκούφους, μέχρι τη  Madonna, όπου οι περισσότερες paparazzi φωτογραφίες της είναι με την ίδια ντυμένη σχεδόν σαν αθλήτρια. Βεβαίως η Madonna, εθεάθη μέχρι και με «αθλητική εμφάνιση» όπου μπλούζα και βερμούδα γράφουν το όνομα της! Και γιατί όχι;( Γιατί είναι τελευταία!!!!!! Τόσες φορές την έχουν κράξει για το στυλ της και σείς την ακούτε και ψωνίζεται από τα μαγαζιά της!) 

Ouff αυτά είχα να σας πω και ελπίζω να σας κάλυψα little fashionistas μου!!! 

xoxo GBM!!!




Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.