Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Point to the detail

Καλώς ήρθατε πάλι εδώ στο διαδικτυακό μας στέκι να σας κρατήσουμε συντροφιά ...Φίλες μου θα σας το χαλάσω αλλά σήμερα θα ασχοληθούμε με τον άντρα αναγνώστη ο οποίος έχει εξεληχθει με γοργούς ρυθμούς.

 Καλώς σας βρήκαμε, γιατί σήμερα θα μιλήσουμε για την γρήγορη εξέλιξη μας σε μικρό χρονικό διάστημα που αφορά τον ανδρικό πληθυσμό με θέμα την εξωτερική του εμφάνιση . 

Ο άντρας πλέον δεν είναι τόσο, ο παραμελημένος τύπος, που αν ανατρέξετε σε παλιά άλμπουμ, θα τρομάξετε με τον κύριο στην φωτογραφία που σας μοιάζει, ελαφρώς σοκαρισμένοι, έχοντας ένα μακροσκελες βλέμμα απορίας του τυπου " ο τυπάς εδώ , τι φάση ; Σαν κάτι να μ θυμίζει περίεργο.

Ο σύγχρονους άντρας λοιπόν έχει εξελιχθεί, έχει γίνει ενα νέο βελτιωμένο μοντέλο, που κάνει την γυναίκα να απειλείται χαρακτηρίζοντας τον metrosexual, γιατί πολύ απλά δεν θέλει να είναι πλέον ο κυρίαρχος στην σπηλιά, γιατι σε μικρο χρονικό  διάστημα κανει όλα  αυτά  που εσύ κυρία μου θες ωρες, και ειναι αψογος, εξάλλου να σου πω και κατι εσύ του ζήτησες ισότητα μαντάμ .

Τέλος λοιπόν οι συμβουλές μου δεν είναι και τίποτα το τρομερό, είναι απλά εικόνες οι οποίες θέλουν να σου πουν, οτι φίλε αναγνώστη μπορεις επιτελους να αποβαλεις τον κάγκουρα που κρυβεις μεσα σου, και να έρθεις στην κυριλέ πλευρά της ζωής . Αυτά είχα να πω, ρίξτε μια ματιά παρακατω, και δειτε πως η σημασία στην λεπτομέρεια αλλάζει την ζωή μας, από τα μαλλιά και τα μούσια, μέχρι το παραμικρό πάνω στα ρούχα μας, που μπορεί να είναι πρόσθετο, ή και κάτι άλλο τελείως διαφορετικό  π.χ γυαλιά ηλίου ή μια κολόνια που όπως και να το κανείς , κάνουν την διαφορά.

Ελπίζω να μην σας κούρασα με την πολυλογία μου θα τα ξανά πούμε σύντομα  

It's not just John for the GBM.. its a man under a jacket.



Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.