Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Big Time Rush Dες τι Απάντησαν !!!


Τι απαντούν οι Big Time Rush στην σύγκριση τους με τους  Jonas Brothers

Logan: "Με χαρά θα το δεχόμουν"  Η σύγκριση γίνεται μεγαλύτερη άμα σκεφτείτε πως όταν οι Jonas Brothers ξεκίνησαν την καριέρα μεγαλύτερος ήταν ο Kevin 18 και ο μικρότερος ο Nick ήταν 13-τώρα είναι περίπου στην ίδια ηλικία με τους BTR που είναι 20-22.

Οι BTR μόλις υπέγραψαν για τρίτη σεζόν με το κανάλι Nickelodeon. Οι Jonas Brothers ξεκίνησαν πρώτα με το άλμπουμ τους και μετά με το show τους "Jonas" το οποίο μόλις διέρκησε 2 σεζόν (2009-2010). Ο Logan επίσης πρόσθεσε γελώντας " Δεν έχω πρόβλημα να μας συγκρίνουν, αλλά εκείνοι είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι σίγουρα πολύ επιτυχημένοι. Οπότε ναι, σίγουρα θα το δεχτώ"

Είστε ενθουσιασμένοι που ξαναέρχεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο?

James:Ναι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γιατί ο κόσμος είναι διαφορετικός απο τις ΗΠΑ.Η κουλτούρα των ανθρώπων είναι διαφορετική, για παράδειγμα το να τρως για πρωινό φασόλια είναι λίγο περίεργο. Σήμερα το πρωί έφαγα φασόλια μέσα στο τοστ μαζί με μπέικον από τον Καναδά! Που είναι διαφορετικό από το δικό μας μπέικον.

Carlos: Σήμερα το πρωί έφαγα το πιο περίεργο Γαλλικό τοστ (~είναι το τοστ που είναι τετράγωνο)-ήταν σαν ένα κέικ χωρίς σιρόπι και φράουλες. Πιστεύω πως τις περισσότερες φορές που θα ερχόμαστε εδώ τόσο πιο άνετα θα νιώθουμε. Επίσης έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε περισσότερα πράγματα όταν ερχόμαστε παραπάνω φορές εδώ.

James: Πήγα στο West End στο Λονδίνο εχτές το βράδυ στο θέατρο και έπρεπε να πάω να φάω καλό φαγητό. Είναι σαν το περισσότερο που μαθαίνεις ένα μέρος ,νιώθεις περισσότερο άνετος ,γνωρίζεις περισσότερο κόσμο, και -αποκτάς-  "οικογένεια από φίλους.


Πώς ήταν το show σας στο Λονδίνο τον Απρίλιο?


Carlos:  Ήταν απίστευτα.


James: Ένα από τα καλύτερα που έχουμε κάνει.

Carlos: Η ενέργεια ήταν φανταστική. Ο χώρος ήταν υπέροχος. Έχω ακούσει πως και οι Beatles έχουν παίξει εκεί. Είναι απίστευτο που τραγουδήσαμε εκεί που τραγούδησαν και εκείνοι. 

xoxo GBM






Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.