Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

NYC by Avril Lavigne Designs


NEW YORK, NY - SEPTEMBER 10: Musical artist and fashion desginer Avril Lavigne walks the runway in the Abbey Dawn By Avril Lavigne Spring 2013 fashion show at Metropolitan Pavilion on September 10, 2012 in New York City. (Photo by Mark Von Holden/Getty Images)




Νέα cosmo News :  Η Avril Lavigne βγήκε στο προσκήνιο για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Nickelback Τσαντ Kroeger για να αποκαλύψει τα τελευταία σχέδια από την σκέιτερ-πανκ γραμμή μόδας της Abbey Dawn Δευτέρα (10 Σεπτέμβρη) στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη .


Κατά τη δημιουργία της γραμμής, η Lavigne είπε ότι αναφαίρονταν, σε πολλούς μουσικούς για την έμπνευση της, συμπεριλαμβανομένης της "Joan Jett, του David Bowie και των Sex Pistols, και  αναφέρουμε μόνο μερικά από τα στοιχεία της δημιουργικότητας της.

Ηταν ιδιαίτερα αισθητή η παρουσία της Joan Jett  στη συλλογή αυτής της σεζόν, όπως τα δερμάτινα μπουφάν, τα κρανία-τυπωμένα στα μπλουζάκια, και ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα και δαχτυλίδια γύρω από τη μέση. 

Λευκά φορέματα babydoll, κορμάκια και ροζ και πράσινες αποχρώσεις στα ρουχα όλα
εμπνευσμένα απο τον David Bowie.

Ο νεότερος της οικογένειας Kardashian clan, Kylie Jenner, άνοιξε και έκλεισε το show Lavigne, το περπάτημα στην πασαρέλα αναπτύχθηκε σε σχέδια για την άνοιξη με τίτλο chick- rocker. "Ένα ευχαριστώ για την Kylie Jenner και όλα τα όμορφα μοντέλα που συγκλόνισαν στο Abbey Dawn απόψε στο runaway. 

Η δήλωση της σχεδιάστριας- τραγουδίστριας ήταν Let's Kick asses, το οποίο έγραψε μετά την παράσταση into the runaway.

xoxo GBM












Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.