Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Coachella ME TON pablo COelho ΚΑΜΙΑ σχΕση!!!


Το διάσημο φεστιβάλ του Palm Springs μας δίνει έμπνευση για ένα hippy chic στυλ. Το Coachella είναι επικαιρότητα. Όλα τα sites του κόσμου ασχολούνται με το all star lineUp του, την πολύχρωμη hippy ατμόσφαιρα αλλά και την παρουσία celebrities που δίνουν το παρόν κρατώντας από το χέρι τον καλό τους ή περπατώντας νωχελικά φορώντας τα «φεστιβαλικά» τους ρούχα. Το Coachella ροκ φεστιβάλ μπορεί να είναι μακριά, όμως το αγαπάμε γιατί μας βάζει σε καλοκαιρινό mood. Για να πετύχετε το στυλ επιστρατεύστε άνετα ρούχα, φορέματα, σορτς, φλατ παπούτσια, τζινάκια, t-shirt με στάμπες και DIY αξεσουάρ. Το ζήτημα είναι να είστε άνετες, bohemian αλλά και σέξι.
Άλλωστε μπορεί να μην κατευθύνεστε προς τα εκεί (το U.S.A πέφτει κομματάκι μακριά) ούτε στο δικό μας Rockwave (αργεί) αλλά απλά να ακολουθείτε τα αλάνθαστα, μποέμ στυλιστικά σας ένστικτα… xoxo GBM

Kate Bosworth: Η «βασίλισσα» του Coachella επιστράτευσε τον στυλίστα της για να συνδυάσουν τα looks της για το φεστιβάλ. Το αγαπημένο μας ήταν αυτό με το απλό σορτς από denim και το t- shirt σε μαύρο χρώμα, που συνδύασε με πουκάμισο της Isabel Marant. Τα φλατ, καμηλό μποτάκια- φετίχ των cool celebrities είναι επίσης της Γαλλίδας σχεδιάστριας.
Arizona Muse: Λατρέψαμε το total black look της, που «screaming» μοντέλο. Αγαπημένο μας στοιχείο; Η τσάντα «Del Rey» του οίκου Mulberry που σιγά- σιγά γίνεται το νέο must- have fashion item.
Fergie: Χαλαρή, effortless και hippy chic, η τραγουδίστρια κατάφερε να διατηρήσει το προσωπικό της στυλ, φορώντας μακρύ, μπεζ φόρεμα και γιλέκο στο χρώμα της άμμου, με κρόσσια. Και τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισής της (ankle boots, μεγάλη daybag) διατηρήθηκαν στους chic, γήινους τόνους του μπεζ και του καφέ.
Lindsay Lohan <3 <3 <3: Η ηθοποιός φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της το προηγούμενο, κακό, χρονικό διάστημα. Κάνοντας μία ανυπέρβλητη εμφάνιση που μας θύμισε τον παλιό, καλό εαυτό της, η Lohan εμφανίστηκε με λευκό, laser cut φόρεμα από δαντέλα, πλατφόρμες στο ίδιο χρώμα, με την υπογραφή του Jeffrey Campbell και μία mini τσάντα του οίκου Prada.


Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.