Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Chαrmed or Bitch Slap?



   Κόσμος και κοσμάκης θα αναρωτήθηκε μα καλά οι μάγισσες που κολλάνε στο συγκεκριμένο blog λίγο άκυρο εε?  Όχι βέβαια μην μου πείτε πώς όλα τα παιδιά των 90's κυρίως τα κορίτσια δεν θέλατε να μοιάσετε έστω και λίγο σε μία από τις τρεις αδερφές? Αν πείτε όχι είναι ψέμα.!! ΄Η μήπως αγόρια και κορίτσια δεν ήθελαν να έχουν έστω και λίγο από τις δυνάμεις τους.! Και εκτός  αυτού όλα τα αγοράκια είπαμε καυλ...η Φοίβη και η Παιητζ  όπως και η Μπίλι παρακάτω . Λοιπόν μην μου πείτε ότι είναι άκυρο γιατί δεν το νομίζω Τάκη.!! Ας δούμε παρακάτω τι ανακάλυψα: 

 Πολλοί είναι οι θαυμαστές τους ανά τον κόσμο, που θα ήθελαν τις 3 (και γιατί όχι και τις 4) αδερφές να ξαναενωθούν για μία ταινία.  Εξαιτίας του υψηλού κόστους των γυρισμάτων και των νούμερων τηλεθέασης που άρχισαν να πέφτουν τις τελευταίες σεζόν, οι συντελεστές αποφάσισαν να σταματήσουν στην 8ησεζόν.  Αν και είχαν δηλώσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναενωθούν, φαίνεται πως ο χρόνος τις άλλαξε.  

  Ήδη οι''Μαγευτικές'' ετοιμάζουν ένα reunion για τους θαυμαστές τους μέσα στο 2012, με αφορμή 15 χρόνια από την έναρξη της σειράς.  Και όπως όλα δείχνουν Φοίβη και Πάιπερ, που ήταν και παραγωγοί σε κάποια επεισόδια της σειράς, έχουν αρχίσει να βλέπουν θετικά μία επανένωση επί της οθόνης.  Πάντως, το τηλεοπτικό δίκτυο ''WB'', βλέποντας την απήχηση της σειράς, και επειδή η μαγεία πάντα πουλάει, αν δεν γίνει τελικά η ταινία, σκέφτεται το ενδεχόμενο μίας νέας σειράς με πιθανό τίτλο''Charmed Next Generation'' αναφερόμενης στην καινούργια γενιά των Μαγισσών και με guest εμφανίσεις από τις παλιές πρωταγωνίστριες.

Τι κάνουν όμως σήμερα οι 4 αδερφές;

  Η Πρου, κατά κόσμο Shannen Doherty, αφού έκανε ένα πέρασμα από το ''Dancing with stars'' της Αμερικής και από το ''Beverly Hills 2'', ετοιμάζει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα μέσα στο 2012 με τίτλο ''The Shannen Doherty Project'' και συγχρόνως να παντρευτεί για 3η φορά! 

   Η Πάιπερ ή αλλιώς Holly Marie Combs, συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά ''Pretty Little Liars'' ενώ έχει αποκτήσει 3 παιδιά.  

  Η Φοίβη, κατά κόσμο Alyssa Milano, έφερε πριν λίγες ημέρες στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκΙ ενώ τα 2 τελευταία χρόνια χαρίζει την φωνή της στο πετυχημένο, ανά τον κόσμο, κινούμενο σχέδιο ''Kick Buttowski''.  

  Τέλος την μεγαλύτερη καριέρα φαίνεται να κάνει η μικρότερη της παρέας Πέιτζ ή αλλιώς Rose McGowan.  Για να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από την συμμετοχή της στην σειρά, σύναψε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Marilyn Manson για 3 χρόνια, ενώ σήμερα βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν συνέχεια στο Hollywood μετά την συμμετοχή της στην ταινία ''Κόναν, ο Βάρβαρος''.
xoxo GBM 


Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.


4 Responses So Far:

Ανώνυμος είπε...

likeeeeeeeeee !!!!!

Ανώνυμος είπε...

sopa den to pistevwwww???

Ανώνυμος είπε...

wow den t pistevw

JOHN SKOULOUDIS είπε...

κι όμως...guys αλήθεια είναι.. ευελπιστούμε ότι θα γίνει :D