Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Leighton Meester







H αγαπημένη μας σταρ από την σειρά gossip girl (Leighton Meester )  που την έκανε ευρέος γνωστή, η οποία όμως δεν έμεινε μονό εκεί πρωταγωνίστησε και στην ταινία the roomate ή την ταινία country strong καθώς και με τις μουσικές τις προτιμήσεις η οποίες δεν πήγαν πολύ καλα νομίζω.   Μας απασχολεί για ακόμη μία φορά και καλά κάνει το κοιτσι.  Ας δούμε μια ανασκόπηση για αυτήν και μερικά πράγματα που σύλλεξα...



Το νέο σπίτι της Leighton Meester :

   Μπορεί να είναι μικρή το κασέ της όμως είναι υψηλό. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Gossip Girl», Leighton Meester, η οποία έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.  Η 25χρονη ηθοποιός έδωσε 1,5 εκατομ δολάρια και αγόρασε το δικό της σπίτι στην κοιλάδα του San Fernando στην Καλιφόρνια. Το σπίτι αυτό έχει πέντε δωμάτια, πέντε μπάνια, τζάκια, τεράστιους χώρους υποδοχής, γκαράζ και μεγάλη πισίνα. Η Meester διαθέτει ακόμα ένα σπίτι, στη Νέα Υόρκη, εκεί δηλαδή που γυρίζεται η σειρά.

"Good job Leighton !!!!"

H τηλεοπτική Blair δήλωσε πως...:

η Taylor Momsen είναι ένα πολύ καλό κορίτσι (daaaaa!!) και είναι μεγάλη θαυμάστρια της μουσικής της(very daaa!!). Η ίδια την θεωρεί πολύ ταλαντούχα και εκτιμάει το ταλέντο της στη μουσική και στην ηθοποιία!


     Με νέο amore εθεάθη η Leighton Meester. Η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl», μετά τον χωρισμό της από τον ηθοποιό Justin Long, φαίνεται πως ξαναβρήκε τον έρωτα. Οι φωτογράφοι, τσάκωσαν την 26χρονη ηθοποιό στη Βραζιλία, χεράκι χεράκι με έναν άγνωστο νεαρό, με τον οποίο έδειχναν πολύ κοντά.Οι δυο τους, επισκέφτηκαν το Άγαλμα του Χριστού στο Rio de Janeiro, και όση ώρα έβλεπαν το αξιοθέατο, δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται! Στη συνέχεια, άρχισαν να συζητούν ενώ, βήκαν και χρόνο για να βγάλουν αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες. Ντυμένη casual, με ένα κοντό jean σορτς και ροζ πουκάμισο, η Leighton Meester έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του "συντρόφου" της.ρ





xoxo GBM


Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.


2 Responses So Far:

mary tdi είπε...

blake i love you!!!!!!!!!!!!! :) :D

bunny L είπε...

i love blake lively ..!!sozzz