Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

No doubt και πάλι μαζί !

   No doubt ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα των 90's και τώρα πάλι μαζί. Η Gween και η παρέα της δυναμικά έτοιμοι να μας καταπλήξουν. 

   Ακολούθησε η σόλο καριέρα της τραγουδίστριας τους, της Γκουέν Στεφάνι, που αποδείχτηκε πολλάκις πιο επιτυχημένη παγκοσμίως και τελικά οι δραστηριότητες του συγκροτήματος ατόνησαν.


  Το 2009 η μπάντα βγήκε και πάλι όλη μαζί σε περιοδεία και η καθημερινή επαφή μεταξύ τους προφανώς και τους «γέννησε» νέα τραγούδια. Τα νέα τραγούδια είναι έτοιμα και ηχογραφημένα για να κυκλοφορήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου με τον τίτλο «Push and shove».

   Στο βίντεο κλιπ του πρώτου single «Settle down» η Gween και η υπόλοιπη μπάντα (ανάμεσά τους και ο «πρώην της», Τόνι Κανάλ) υποδύονται τους οδηγούς φορτηγών οι οποίοι συναντιούνται στο τέλος της εργασίας τους για να «παρτάρουν» όλοι μαζί. Το βίντεο κλιπ είναι γεμάτο χρώμα, σπορτίφ μόδα και την ίδια τη Στεφάνι να μη μένει στιγμή ακίνητη.



Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο από το νέο cd-single και φωτογραφικό υλικό τα σχόλια δικά σας..


xoxo GBM










Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.