Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Born To Die by H&M

Η Lana Del Ray μια τραγουδίστρια απο το πουθενά που έκανε ντόρο ξαφνικά με μια καταθληπτική μελωδία. Πολλοί την χαρακτήρισαν η φωνή του αιώνα μας, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που πέφτουν έξω. Κατ'εμε είναι απίστευτα κουραστική αλλά τουλάχιστον αυτή η μουτσούνα γριάς 25χρονης βγαίνει ωραία στ φακό!  Ωστόσο δεν είναι αυτός ο λόγος του θέματος μας (αν και θέλω να κάνω ενα pause της τεριάζει απίστευτα το Born to DIE, στην γένα κατα προτύμιση).

Στο θέμα μας λοιπόν το θρυλικό δίδυμο στη φωτογραφία μόδας Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin αιχμαλωτίζουν με το φακό τους τη Lana Del Ray για το χειμερινό lookbook της H&M. Η Lana θα είναι για αυτή τη σεζόν η φωνή και το πρόσωπο της σουηδικής εταιρίας προωθώντας τη χειμερινή συλλογή σε όλο τον κόσμο. Το ιδιότυπο στυλ της "αγαπημένης μας" τραγουδίστριας με το oversized manicure, το retro make up και το "big hair" συμπληρώνει μια συλλογή από κολάν με digital prints, τουίντ biker τζάκετ, χοντρά πουλόβερ και  πολλές αποχρώσεις του γκρι.

xoxo GBM







Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.


2 Responses So Far:

Panos Sakalakis είπε...

Μου άρεσε πάρα πολύ το βίντεο κλιπ της.. Και το κομμάτι όμως δεν πάει πίσω.

JOHN SKOULOUDIS είπε...

Περί ορέξεως ....

xoxo GBM