Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Photoshooting in style


 




Γεια σας σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό. Για ένα πρόσωπο νέο και θα σας την παρουσιάσω όσο καλύτερα μπορώ.


Είναι φίλη, είναι νέα σχεδιάστρια και έχει κάνει το πρώτο της project style δεν θα μπορούσαμε να μην την στηρίξουμε . Η Άννα Μαρία ανήκει στα πολλά υποσχόμενα πρόσωπα της γενιάς μας με ταλέντο και φαντασία. Είναι μια από τους απόφοιτους του Τ.Ε.Ι ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ (ΚΙΛΚΙΣ) και περήφανη πιστεύω . 

Παρακάτω θα παρακολουθήσουμε την δουλειά της, μερικά λόγια από αυτήν καθως και τις ευχαριστίες της για τον κόπο των παιδιών που την βοήθησαν.



Άννα Μαρία(PROJECT URBAN STYLE: VINTAGE AND STREET STYLE! ... Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά που με βοήθησαν με τις λήψεις τον Πάνο Μπακογιάννη και τον John Γκίκα όπως επίσης και τις υπέροχες μακιγέρ Vera Boziki και της βοηθούς, για την αστείρευτη υπομονή τους, όπως και την φίλη ISHS και Κλειώ για την βοήθεια της. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κατάστημα που με στήριξε με τα ρούχα και τα αξεσουάρ "ola apo tis xadres gyrw» (Καραΐσκάκη 13 Ψυρρή 105 -54) .. ευχαριστούμε πολύ Kuria Μαρία Louaki!Ελπίζουμε να σας βγάλουμε ασπροπρόσωπη.)

 

Κατά την γνώμη μου είναι ένα έργο που αξίζει να το δούμε.


Αναζητήστε την στο Facebook δεν θα χάσετε:

xoxo GBM


Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.


3 Responses So Far:

Ανώνυμος είπε...

Έχει αρκετά ορθογραφικά και γραμματικά λάθη το κείμενο..

JOHN SKOULOUDIS είπε...

Αν και δεν παρατήρησα κάτι αγαπητέ/αγαπητή καλό θα ήταν αν είδες κάποια ορθογραφικά/γραμματικά λάθη να μου στείλεις στο mail μου: sg04510@gmail.com ή στο facebook που αναγράφεται(inbox). Επίσης αν θες την επόμενη φορά που θα σχολιάσεις να είναι με όνομα για να ξέρω που απευθύνομαι.!

xoxo GBM

boo's stylish secrets είπε...

SYGNWMH MR ANWNYMOUS....ESY TA ORTHOGRAFIKA KOITAKSES???? :S