Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

10th Athens Models Awards

Λαιμού Ειρήνη (με Louboutin γόβες)
Καλησπέρα σε όλους να μαι πάλι εδώ έτοιμος να σας πω τα νέα μας. Παραβρέθηκα χθες λοιπόν στα 10th Models Awards in Athens. Τα σχόλια μου λίγα και καλά(?). Αρχικά ας ξεκινήσουμε από το χώρο. Έγιναν στο Venue ξέρετε το πρώην Villa Mercedes στο γκάζι ας πούμε. Ένας χώρος τραγικός, μικρός που ο ένας έπεφτε πάνω στον άλλο. Τέλος πάντων δεν είμαστε εδώ μόνο για αυτό.


Εκεί Παρουσιάστρια ήταν η Ειρήνη Λαιμού. Η κοπέλα που ήταν σε ριάλιτι στον ALPHA και έκανε την πλούσια.... αυτή. Ντυμένη με ένα πολύ ωραίο κομπινεζόν (α φόρεμα ήταν!!!) διάβαζε για πρώτη φορά τα λόγια της και εμείς ακούγαμε την ανάγνωση ενός 10χρονου της πέμπτη δημοτικού να μας διαβάζει την έκθεση που του γράψε η μαμά. 


Επειδή τόση ώρα φλυαρώ θα προσπεράσω τους μαϊντανούς ,την απόγονο της Donattela Versache που είδα και την κυρία I. Σουλιώτη, που μόλις είχε έρθει από την παραλία και έβαλε το φόρεμα που της δώσανε, και βραβεύτηκε βεβαίως βεβαίως ως η γηραιότερη μοντέλα (εγώ δεν θα χαιρόμουν και τόσο) . Θα περάσω στον διοργανωτή που μας είπε και το ανέκδοτο του πάνω στην κρίση δεν γέλασε κανείς η γλάστρα, εε παρουσιάστρια μόνο για να μην φανεί χαζή ααα και η κυρία Πηγή δεβετζή με τον κοντό κύριο-άντρα της..που βράβευσε κι ολας, όπως και ο κύριος Παπούλιας βέβαια.Α και μην ξεχάσω την secret βράβευση του κυρίου Ασλάνη για την προσφορά του στην μόδα (true story).

Τα μοντέλα που βραβεύτηκαν ? Αγνώστου προελεύσεως μέσα σε γνωστά ονόματα μοντέλων  ξάφνου πετιόταν και μια μοντέλα που δεν την ήξερε ούτε η ξαδέρφη της και όλος τυχαίως ήταν από του διοργανωτή το πρακτορείο. To show με τα ρούχα καλύτερα που δεν ζει ο Mcqueen θα αυτοκτονούσε από το πολύ κιτς.  Αυτά συνέβησαν On Athens yesterday. Το Σούσι ήταν καλό και ο κόσμος είναι κακός γι'αυτό να  μην τον ακούτε. 

                                             xoxo GBM



















Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.