Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Mary Kate & Asley Olsen (The Transformation)






Καθώς μίλαγα με την φίλη μου την Μαρίσσα μου λέει ρε οι  Οι αδερφές Olsen έκλεισαν τα 26 τους χρόνια! Και λέω πωωω που της θυμήθηκες? Ε έτσι μου ήρθε η ιδέα να googlaαρω και τσούφ εμφανίστηκαν τα κορίτσια..Μια φρίκη την έφαγα θαρρώ ..Θα δείτε γιατί ...

  Η Mary Kate φρόντισε να συζητηθούν πολύ βάφοντας τα μαλλιά της καστανά σκούρα. Αλήθεια, τα έχει ξαναβάψει έτσι (fail);

Mary Kate: "Είναι πολύ σημαντικό να έχεις το δικό σου στιλ γιατί είναι προέκταση της προσωπικότητάς σου", είχε πει κάποτε στο περιοδικό In Style σε μια συζήτηση για... δίδυμα γούστα ενώ συμπλήρωσε αστειευόμενη Φοράω make up από τα δύο μου!.

Από την άλλη, η Ashley δείχνει πιο σταθερή, τουλάχιστον ως προς το χρώμα των μαλλιών της αν και έχει κάνει κάποιες μικρές αλλαγές χρόνο με τον χρόνο.

Εμένα προσωπικά δεν μ΄αρέσει και θα της έλεγα να επανέλθει ..την κάνει σαν καλύτερα να μην μιλήσω .... αλλά στην ομόνοια θα ταίριαζε τέλεια!!














   Η Mary - Kate και η Ashley Olsen έχουν απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα και έχουν πλέον αποφασίσει να αφοσιωθούν απόλυτα στην καριέρα τους ως σχεδιάστριες. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί τις κρίνουν αρνητικά, βασισμένοι στην προηγούμενή τους ασχολία (ως παιδιά - ηθοποιούς) και στο celebrity status τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι συλλογές τους καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο έμπειρους και αυστηρούς fashion insiders. Η GBM θέλησε  να δείτε τα ρούχα της σειράς "The Row" από κοντά.

Πώς τα πήγαν η Mary Kate & Ashley Olsen;

  Tα βραβεία του Αμερικανικού συμβουλίου μόδας (CFDA - Counsil of Fashion Designers America) είναι το γεγονός που περιμένουν πως και πως όσοι εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη βιομηχανία της μόδας. Δεν τα λένε τυχαία άλλωστε τα «Οscars της Μόδας»!


  Φέτος, ανάμεσα στους υποψήφιους για τα βραβεία ήταν και το super δίδυμο Mary – Kate και Ashley Οlsen οι οποίες διεκδικούσαν τον τίτλο του “Womanswear Designer of the Year” και (φυσικά) τα κατάφεραν. Άλλωστε η συλλογή «The Row» που υπογράφουν έχει κάνει τεράστια επιτυχία.







xoxo GBM


Sameera ChathurangaPosted By John Skouloudis (GBM)

Για πληροφορίες, ιδέες και προτεινώμενα θέματα προς ανάρτηση μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μου στο Twitter η Facebook.